Zoek
Meloen met aardbeien en ijs
4
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g suiker
400 g Fermette vanille roomijs
3 eetlepels witte rum
1 galia-meloen (van 1 kilo)
300 g aardbei
munt (een paar takjes)
Bereiding
1
Snij de bovenkant van de meloen af, als een deksel.
2
Haal de zaden eruit en gooi die weg.
3
Snij het vruchtvlees in stukjes.
4
Doe die terug in de meloen en voeg de rum toe.
5
Laat dit twee uur in de koelkast staan.
6
Bestrooi intussen de aardbeien met de suiker.
7
Zet ook die een uurtje in de koelkast en doe ze daarna in de meloen.
8
Serveer met het ijs en wat blaadjes verse munt.
Meloen met aardbeien en ijs is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min
Nagerecht
Bekijk recept