Lekker kerstmenu - Nagerecht: Crème Caramel glacé

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de vruchten doormidden en verwijder de pit. Meng in een kom de graantjes van de vanillestokjes met het gehele stokje en 5 eetlepels water. Laat het geheel intrekken. Meng het vanillewater (hou het vanillestokje apart) met 70 gram suiker in een grote kookpot.Laat het op een zacht vuurtje koken tot je een lichte karamel verkrijgt. Haal de kookpot van het vuur en voeg er het fruit, 1 eetlepel Solo en de vooraf geplette bolletjes roze peper aan toe. Zet het geheel vervolgens een vijftal minuutjes op het vuur tot het fruit zacht en doordrenkt is. Schik een bol karamelijs op elk bord. Leg het fruit er omheen en werk het geheel af met het vanillestokje, de verkregen karamel en enkele roze peperbolletjes.

Lekker kerstmenu - Nagerecht: Crème Caramel glacé is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly 3 potten à 300 ml
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Iers rundvlees
2 uur-
Bekijk recept