Sorbet van framboos met bladerdeegtaartje framboos

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de oven voorverwarmen op 180°.
  • 2 Plaats de bladerdeeg in de zes met Solo vloeibaar ingesmeerde bakvormpjes en plaats ze gedurende 30 minuten in de koelkast.
  • 3 Bedek ze met bakpapier. Laat ze 5 minuten voorbakken in de oven.
  • 4 Haal er het bakpapier terug af en verdeel de frambozen over de taartjes en plaats ze nog eens 5 minuten in de oven om de frambozen wat op te warmen.
  • 5 Meng een ei met 2 eigelen en voeg er de poedersuiker en de light room aan toe.
  • 6 Giet dit mengsel over de frambozen.
  • 7 Nogmaals 5 minuten in de oven maar hou wel de evolutie van de crème in het oog.
  • 8 Op de bodem van elk bord, doe je wat frambozenconfituur.
  • 9 Plaats daarop het taartje en op het taartje 1 grote bol van de sorbet.

Sorbet van framboos met bladerdeegtaartje framboos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Soestaartjes met framboos
15 min-
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept