Zoek
Sorbet van framboos met bladerdeegtaartje framboos
6
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
frambozensorbet
10 g Solo
500 g frambozen
3 soeplepels light room
1 soeplepel poedersuiker
120 g frambozenkonfituur
Solo Vloeibaar voor de vormpjes
250 g bladerdeeg
1 ei
2 eidooiers
Bereiding
1
Laat de oven voorverwarmen op 180°.
2
Plaats de bladerdeeg in de zes met Solo vloeibaar ingesmeerde bakvormpjes en plaats ze gedurende 30 minuten in de koelkast.
3
Bedek ze met bakpapier. Laat ze 5 minuten voorbakken in de oven.
4
Haal er het bakpapier terug af en verdeel de frambozen over de taartjes en plaats ze nog eens 5 minuten in de oven om de frambozen wat op te warmen.
5
Meng een ei met 2 eigelen en voeg er de poedersuiker en de light room aan toe.
6
Giet dit mengsel over de frambozen.
7
Nogmaals 5 minuten in de oven maar hou wel de evolutie van de crème in het oog.
8
Op de bodem van elk bord, doe je wat frambozenconfituur.
9
Plaats daarop het taartje en op het taartje 1 grote bol van de sorbet.
Sorbet van framboos met bladerdeegtaartje framboos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soestaartjes met framboos
15 min-
Bekijk recept
Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min
Nagerecht
Bekijk recept