Zoek
Rode vruchtencrumble
4
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
450 g rood fruit
90 g suiker
90 g Solo
2 eetlepels maïzena
100 g bloem
30 g amandelschilfers
Bereiding
1
Warm de oven op 180 voor.
2
Schik het fruit in een ovenschotel en roer er de maïzena onder.
3
Giet de suiker, de bloem en de amandelschilfers in een schotel en roer er met je vingers de Solo onder.
4
Verdeel over het fruit.
5
Schuif ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Rode vruchtencrumble is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vruchtencrumble taart
80 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencrumble
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencrumble
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Oliver's Vruchtencrumble
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept