Rode vruchtencrumble

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven op 180 voor.
  • 2 Schik het fruit in een ovenschotel en roer er de maïzena onder.
  • 3 Giet de suiker, de bloem en de amandelschilfers in een schotel en roer er met je vingers de Solo onder.
  • 4 Verdeel over het fruit.
  • 5 Schuif ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Rode vruchtencrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtencrumble taart
80 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencrumble
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencrumble
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Oliver's Vruchtencrumble
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept