Zoek
Frambozen met een rabarbercompotée
6
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1.2 kg rabarber
400 g frambozen
75 g poedersuiker
1 snuifje gemalen gember
1 snuifje gemalen kruidnagel
poedersuiker
munt
Bereiding
1
Was de rabarber en snij hem in stukjes. Meng de poedersuiker en de kruiden.
2
Doe de rabarber in een kookpot en bestrooi hem met het mengsel van suiker en kruiden.
3
Plaats de kookpot op een zacht vuur en laat 5 minuten koken terwijl u roert.
4
Voeg dan 5 cl water toe en laat nog 15 minuten koken. Haal de pot van het vuur en laat afkoelen.
5
Verdeel de rabarbercompotée over zes coupes.
6
Voeg de frambozen toe, bestrooi met poedersuiker en versier met muntblaadjes.
Frambozen met een rabarbercompotée is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept