Kaneelijs met gebakken appel en saus van steranijs

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Strooi twee koffielepels kaneel over het vanille ijs.
  • 2 Giet de room en de melk in een steelpannetje en breng aan de kook.
  • 3 Voeg de steranijs en de suiker toe en laat bijna koken.
  • 4 Laat dit een kwartiertje zachtjes pruttelen. Verwijder de steranijs.
  • 5 Schil de appels, gooi het klokhuis weg en snij ze in acht partjes.
  • 6 Zet een koekenpan op het vuur, smelt de Solo en leg de appels in de pan. Bestrooi met de vanillesuiker. Bak de appels in 10 minuutjes goudbruin.
  • 7 Serveer het ijs in bolletjes, leg er 4 plakjes appel rond en begiet met de saus van steranijs.

Kaneelijs met gebakken appel en saus van steranijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met courgettelinten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme kruidenwijn met sinaasappel
20 min-
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept