Peer met chocoladesaus

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren zonder de steel te verwijderen. Hol ze onderaan uit om het klokhuis te verwijderen.
  • 2 Leg de peren 5 minuten in kokend water en laat ze uitlekken.
  • 3 Doe de chocolade met de melk in een kommetje en laat afgedekt 40 minuten smelten in de microgolfoven. Roer goed door de gesmolten chocolade.
  • 4 Stamp de cashewnoten fijn met een mortier. Doe ze door een zeef en hou de grootste brokjes over.
  • 5 Giet de chocolade over de peren. Strooi er de brokjes cashewnoten over en naast. Versier de peren met enkele muntblaadjes en dien onmiddellijk op.

Peer met chocoladesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept