Nougatijs met chocolade

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splits de eieren, klop de dooiers met de basterdsuiker tot een schuimige luchtige massa. Hou het eiwit nog even apart.Klop er vervolgens de mascarpone onder, schep er vervolgens de nougat door. Klop het eiwit stijf en spatel het door het mengsel.
  • 2 Bekleed een grote cake vorm met huishoudfolie en zorg dat het rondom ruim over de rand hangt. Nu doe je het nougatmengels in de cakevorm. Zet in de diepvries, minstens 12 uur.
  • 3 Haal een halfuur voor het serveren de vorm uit de diepvries. Snij in plakken en werk af met chocoladesaus.
  • 4 Chocoladesaus: 100gr pure chocolade en enkele eetlepels melk laten smelten (au bain marie)

Nougatijs met chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Italiaans Nougatijs Met Amaretto-koffiesaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Nougatijs Met Amarettosaus Op Italiaanse Wijze
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans Nougatijs Met Amaretto-koffiesaus
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans nougatijs met amaretto-koffiesaus
0 min
Bekijk recept