Granité van frambozen

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de frambozen fijn.
  • 2 Doe de frambozenmoes door een zeef.
  • 3 Zet een beetje frambozensap aan de kant en meng de rest van het frambozensap met de kandijsiroop en giet in een diepvriesbestendige kom.
  • 4 Laat ongeveer 1 tot 2 uur in de diepvries staan, roer geregeld (om het half uur) een keertje om zodat er lichte kristallen ontstaan.
  • 5 giet een beetje frambozensap (stap 4) in een glaasje, voeg natuuryoghurt er aan toe en leg er tenslotte nog een laagje frambozen granité op.
  • 6 Dien onmiddelijk op.

Granité van frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Koffie Granite
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Granite
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gekonfijte Abrikozen Met Granite Van Abrikoos
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kiwicarpaccio met granité van munt
30 min Nagerecht
Bekijk recept