Zoek
Granité van frambozen
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram frambozen
4 eetlepels kandijsiroop
4 potjes natuuryoghurt
Bereiding
1
Mix de frambozen fijn.
2
Doe de frambozenmoes door een zeef.
3
Zet een beetje frambozensap aan de kant en meng de rest van het frambozensap met de kandijsiroop en giet in een diepvriesbestendige kom.
4
Laat ongeveer 1 tot 2 uur in de diepvries staan, roer geregeld (om het half uur) een keertje om zodat er lichte kristallen ontstaan.
5
giet een beetje frambozensap (stap 4) in een glaasje, voeg natuuryoghurt er aan toe en leg er tenslotte nog een laagje frambozen granité op.
6
Dien onmiddelijk op.
Granité van frambozen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Koffie Granite
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Granite
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Gekonfijte Abrikozen Met Granite Van Abrikoos
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Kiwicarpaccio met granité van munt
30 min
Nagerecht
Bekijk recept