In koffie gestoofde peer met chocolade-ijs

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het water met de suiker (200 g) aan de kook en voeg er de koffie aan toe.
  • 2 Schil de peren en snijd ze doormidden, haal het klokhuis eruit en doe ze in de koffiesiroop.
  • 3 Laat de peren 2 uur zachtjes pocheren in de koffiesiroop.
  • 4 Maal de hazelnoten fijn met de suiker (10 g). Klop de light room half op en meng er de hazelnoten onder.
  • 5 Serveer de peertjes met een bolletje chocolade-ijs en werk af met wat van de koffiesiroop en de hazelnootcrème.

In koffie gestoofde peer met chocolade-ijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept