Zoek
In koffie gestoofde peer met chocolade-ijs
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 grote peren
40 g hazelnoten
10 g suiker
1 dl light room
4 kopjes espressokoffie
200 ml water
200 g suiker
Bereiding
1
Breng het water met de suiker (200 g) aan de kook en voeg er de koffie aan toe.
2
Schil de peren en snijd ze doormidden, haal het klokhuis eruit en doe ze in de koffiesiroop.
3
Laat de peren 2 uur zachtjes pocheren in de koffiesiroop.
4
Maal de hazelnoten fijn met de suiker (10 g). Klop de light room half op en meng er de hazelnoten onder.
5
Serveer de peertjes met een bolletje chocolade-ijs en werk af met wat van de koffiesiroop en de hazelnootcrème.
In koffie gestoofde peer met chocolade-ijs is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept