Kiwicréme met vanillesaus

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de 4 kiwi's en pureer ze samen met 2 eetlepels suiker.
  • 2 Klop de eidooiers met 2 eetlepels suiker en de room goed door elkaar in een kom.
  • 3 Snijd het vanillestokje doormidden en schraap de zaadjes eruit met een mespunt. Doe deze samen met het eimengsel in een kom (vuurvast). Plaats de kom boven een warmwaterbad, au bain marie, en laat de saus onder voortdurend roeren dikker worden. Laat volledig afkoelen. Schep er dan voorzichtig de opgeklopte slagroom door.
  • 4 Verdeel de gepureerde kiwi over 4 glaasjes en doe er het vanillesausje over. Werk af met geraspte limoenschil.

Kiwicréme met vanillesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept