Zoek
Panna cotta met groene coulis
6
10 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Coulis:
2 groene kiwi's, geschild en in blokjes
4 tl suiker
15 gr gelatineblaadjes
Panna cotta;
1,25 dl slagroom
125 gr suiker
5 dl afgeroomde melk
2 Gold-kiwi's, geschild en in blokjes
Bereiding
1
Pureer de groene kiwiblokjes samen met 4 theelepels suiker tot een gladde coulis.
2
Week de gelatineblaadjes in koud water.
3
Doe de room en de suiker in een kommetje en plaats dat 1 minuut in de microgolfoven.
4
Knijp het vocht uit de gelatineblaadjes en los ze op in de suikerroom.
5
Voeg de melk toe, goed roeren en verdeel het mengsel over 6 potjes.
6
Plaats deze minstens 4 uur in de koelkast.
7
Haal de panna cotta uit de koelkast en zet de potjes een halve minuut in een bodempje warm water, zo komt de panna cotta makkelijker los!
8
Keer de potjes om op een dessertbord, nappeer rondom met de groene coulis en werk af met de stukjes Gold-Kiwi.
Panna cotta met groene coulis is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarmerde yoghurt met aardbeien
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min
Nagerecht
Bekijk recept