Mangoparfait met fruit

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Schil de mango's en snij het vruchtvlees in blokjes.
  • 2
    - Pureer het mangovruchtvlees met het sinaasappelsap tot een glad mengsel.
  • 3
    - Snij 20 aardbeien in plakjes en hou er vier heel.
  • 4
    - Bedek de bodem van 4 (wijn)glazen met een dun laagje mangoparfait en bedek met een
  • 5 laagje aardbei.
  • 6
    - Klop de eiwitten stijf en voeg er beetje bij beetje suiker bij. Garneer elk glas met de
  • 7 meringue.
  • 8
    - Werk af met enkele plakjes aardbei en/of stukje mango.
  • 9
    - Zet de glazen afgedekt met plastic folie 15 minuten in de koelkast alvorens te serveren.1
  • 0 TIP: Voeg er eventueel ook nog kiwi aan toe. Schil een 4tal kiwi's en snij ze in plakjes. Verdeel ze over de glazen.

Mangoparfait met fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept