- Schil de mango's en snij het vruchtvlees in blokjes. "},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Pureer het mangovruchtvlees met het sinaasappelsap tot een glad mengsel. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Snij 20 aardbeien in plakjes en hou er vier heel. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Bedek de bodem van 4 (wijn)glazen met een dun laagje mangoparfait en bedek met een "},{"@type":"HowToStep","text":"5. laagje aardbei. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Klop de eiwitten stijf en voeg er beetje bij beetje suiker bij. Garneer elk glas met de "},{"@type":"HowToStep","text":"7. meringue."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Werk af met enkele plakjes aardbei en/of stukje mango."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Zet de glazen afgedekt met plastic folie 15 minuten in de koelkast alvorens te serveren."},{"@type":"HowToStep","text":"10. TIP: Voeg er eventueel ook nog kiwi aan toe. Schil een 4tal kiwi's en snij ze in plakjes. Verdeel ze over de glazen."}],"recipeYield":"4 "}