Warme ananas met vanilleijs

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ananas in 4 en verwijder de harde kern en snij het vlees in blokjes of in dunne schijven.
  • 2 Smelt een weinig Solo en voeg de stukjes ananas eraan toe samen met de suiker.
  • 3 Laat dit een paar min. doostoven tot al het vocht weg is.
  • 4 Dan dit flamberen met de cointreau en dan de room eraan toevoegen en een klein beetje peper.
  • 5 Schenk dit sausje op een bordje en schik de ananas in het midden en dien op met een bolletje vanilleijs
  • 6 U kan dit verder afwerken met eventueel stukjes kiwi of blauwe druiven erbij. Alsook met een muntblaadje en amandelschilfers naar keuze.

Warme ananas met vanilleijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtorentjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken banaan met rum
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept