- zorgen dat je (mama) er kan afblijven :-)"},{"@type":"HowToStep","text":"13. - je man (papa) overhalen om dan de hele keuken op te kuisen"}],"recipeYield":"8 "}
3 3-appelen schillen en in schijven snijden, bakken in boter, kaneel en suiker toevoegen en blussen met calvados
4 4-voor opbouw een flensje instrijken met abrikozenpulp, daarop een stuk appel leggen, dan terug flensje en zo een 5-tal flensjes dik opbouwen en eindigen met confituur en daarop amandelschilfers
5 5- verwarmen in een overn van 180° gedurende 15 min.
6 6-verse vijg uitsteken en vullen met vanille-ijs
7 7-het uitgestoken vruchtvlees op het vord zetten en afwerken met violet en munt
8 8-taartjes overstrooien met poedersuiker en serveren met suzettesaus
9 Suzettesaus :1
0 Boter smelten en bestrooien met zuiker, blussen met appelsien – en citroensap en zeste toevoegen – het geheel laten inkoken tot dikte en afwerken met grand-marnier1
1 Wat moet je dan nog doen ? :1
2 - zorgen dat je (mama) er kan afblijven :-)1
3 - je man (papa) overhalen om dan de hele keuken op te kuisen