gevulde meloen met krab en asperges

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de asperges schoon en halveer ze.Kook de toppen van de asperges in ruim kokend water in ongeveer 15 minuten gaar,giet ze af en laat ze afloelen.Snijd de meloen doormidden,haal met een lepel de zaadjes eruit en steek met een aardappelboortje zoveelmogelijk bolletjes uit het vruchtvlees.Klop van de notenolie en het citroensao een vinaigrette.Meng de in vlakken verdeelde krab met de meloenbolletjes, asperges en de vinaigrette.Bewaar beide afzonderlijk tot gebruik in de koelkast.Verdeel vlak voor het serveren de salade over de meloenhelften

gevulde meloen met krab en asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept