Sinaasappel met chocolade kokos sorbet

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de hoedjes van de sinaasappels en haal ze voorzichtig leeg met behulp van een lepel. Vang het sap op en pers het pulp uit. Kook het sap in met de suiker tot een siroop.
  • 2 Kook de kokosmelk op met de suiker en het cacaopoeder, meng er de chocolade door en laat afkoelen. Doe alles in een ijsbereider. Of doe het mengsel in een schaal en plaats in de diepvries en roer er regelmatig met een garde door tot alles goed is bevroren.
  • 3 Vul de sinaasappels met de sorbet en plaats de hoedjes er weer op, zet ze mooi rechtopstaand in de vriezer en laat opstijven.
  • 4 Haal ze 10 min. voor het serveren uit de vriezer en dien op met de sinaasappelsiroop!

Sinaasappel met chocolade kokos sorbet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept