Gevulde peren met gorgonzola

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De peren schillen en ze halveren.
  • 2 Klokhuis eruit lepelen en peer insmeren met citroensap om verkleuring tegen te gaan.
  • 3 Holte invullen met mengsel van gorgonzola en roomboter, helften weer op elkaar plakken en de peer door de pijnboompitten rollen en in de koelkast zetten (paar uur)

Gevulde peren met gorgonzola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept