carpaccio Van ananas

9
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de passievruchten open,vang de pitjes op en hou het sap appart.
  • 2 Zet een pan op een licht vuurtje en doe er water en suiker in(om gelei te maken).
  • 3 Voeg eventueel een gelatineblaadje toe
  • 4 Voeg de jus van de passievruchten toe en laat dik worden.
  • 5 Snij heel fijne sneden van de ananas.
  • 6 Schep een bol vanille-ijs en wentel deze door de kokosnootschilfers.
  • 7 Leg de ananassneden op je bord en schik er de vanille-ijs op, werk af met
  • 8 de passievruchtengelei en de pitjes.

carpaccio Van ananas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept