IJskoffie met nootmuskaat en gember

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de koffie in een grote maatbeker of in een blender.
  • 2 Giet de gecondenseerde melk bij de koffie en bestrooi met de gemalen gember en een weinig nootmuskaat. Mix alles schuimig en giet onmiddellijk in de met ijs gevulde glazen.
  • 3 Rasp nog wat nootmuskaat op de ijskoffie en dien meteen op.

IJskoffie met nootmuskaat en gember is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

IJskoffie met lobbige room
10 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Klassieke ijskoffie
- 10 min -
Bekijk recept
IJskoffie
5 min Nagerecht
Bekijk recept