Grasgroene peertjes vergezeld van roomijs

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren maar laat er een kraagje aan.
  • 2 Halveer ze en haal er het klokhuis uit.
  • 3 Breng de Pisang samen met het water en de suiker aan de kook en leg er de peren in. Laat ze een kwartiertje heel zachtjes koken en daarna nagaren in het pocheervocht.
  • 4 Haal ze uit het vocht en laat uitlekken. Snijd ze waaiervormig in.
  • 5 Maak de saus. Klop hiervoor de room half stijf met de bloemsuiker en meng er de advocaat onder.
  • 6 Giet op de gekoelde borden een spiegeltje saus. Schik er een peer op en vervolgens het roomijs. Versier met de chocoladeschilfers en een muntblaadje.

Grasgroene peertjes vergezeld van roomijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept

Tomaat-garnaal nationaal
20 min Snack
Bekijk recept
Gebakken sint-jakobsnoot met crème van aardpeer, truffelsap en waterkersolie
Voorgerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus - Aardappelsoep met gerookte zalm
60 min Voorgerecht
Bekijk recept