- Bij de aardbeien laat je de steeltjes eraan. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Gebruik geen water en vermijd gekwetst fruit."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Gebruik vb. Peche, nectarine, meloen, ananas "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Snijd het fruit in twee of gebruik grote stukken."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Leg de aardbeien op de bodem van de pot. "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Strooi de suiker erboven op watntde vruchten moeten de suiker opnemen"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Duw voorzichtig een beetje aan."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Laat 1 uur trekken en giet dan de rum erover"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Sluit de pot en bewaar op een frisse plaats (onder 10 graden)"},{"@type":"HowToStep","text":"11. Puntjes"},{"@type":"HowToStep","text":"12. De vruchten niet spoelen en niet kwetsen"},{"@type":"HowToStep","text":"13. Grotere stukken gebruiken"},{"@type":"HowToStep","text":"14. De pot vol leggen"}],"recipeYield":"10 "}