- Maak een infusie van de wijn met het limoensap, enkele gesnipperde limoenschillen en de citroenmelisse en kruid met een beetje peper."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Laat ongeveer 15 a 20 minuten intrekken op een zacht vuurtje. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Haal dit door een vergiet en voeg er de gelatine aan toe. "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Bewaar het mengsel dan op een ijskoude plek."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Was en snijd de aardbeien in schijfjes."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Snijd cirkeltjes uit het bladerdeeg en bak deze in een pan met antiaanbaklaag tot ze aan beide kanten mooi bruin zijn."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Serveer de aardbeien met de gelei en de bladerdeegkoekjes en strooi er nog een beetje poedersuiker overheen."}],"recipeYield":"4 "}