PH De perfecte keuken - Aardbeien met

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatineblaadjes.
  • 2
    - Maak een infusie van de wijn met het limoensap, enkele gesnipperde limoenschillen en de citroenmelisse en kruid met een beetje peper.
  • 3
    - Laat ongeveer 15 a 20 minuten intrekken op een zacht vuurtje.
  • 4
    - Haal dit door een vergiet en voeg er de gelatine aan toe.
  • 5
    - Bewaar het mengsel dan op een ijskoude plek.
  • 6
    - Was en snijd de aardbeien in schijfjes.
  • 7
    - Snijd cirkeltjes uit het bladerdeeg en bak deze in een pan met antiaanbaklaag tot ze aan beide kanten mooi bruin zijn.
  • 8
    - Serveer de aardbeien met de gelei en de bladerdeegkoekjes en strooi er nog een beetje poedersuiker overheen.

PH De perfecte keuken - Aardbeien met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min Bijgerecht
Bekijk recept