JM Met Meus en vork - Appelsienmousse

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bedek de randen van de ramequins met boterpapier tot 5 cm boven de rand. Week 2 blaadjes gelatine in koud water, knijp ze uit en los ze op in 3 eetlepels warm water. Doe de appelsienschil, -sap, eierdooiers en de suiker in een kom en klop ze op. Giet de opgeloste gelatine erbij en roer het er goed onder. Klop de eiwitten stijf en klop de room stijf. Roer de eiwitten en room onder het appelsienenmengsel. Giet ze in de ramequins en laat ze 2 uur opstijven in de koelkast. Leg er de chocoladeschilfers op, verwijder het boterpapier en serveer.

JM Met Meus en vork - Appelsienmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


JM Met Meus en vork - Appelbeignets
20 min Nagerecht
Bekijk recept
JM Met Meus en vork - American cookies
60 min Nagerecht
Bekijk recept
JM Met Meus en vork - Amandelcake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
JM Wie komt er eten - Aardbeienmuffin met
70 min Nagerecht
Bekijk recept