Banaan op z'n exotisch

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de bananen ongeschild in de lengte in twee.
  • 2 Verhit de Solo in een hete pan en bak de bananen zo’n 5 minuten langs de schilkant.
  • 3 Doe de gember (die je in schilde en in schijfjes sneed), de geplette citronella, de suiker en de soja erbij en laat deze bereiding gedurende enkele minuten op een hoog vuur bakken. Let er wel goed op dat de suiker niet aanbrandt! Draai de bananen goed door de saus.
  • 4 Blus met de rum en dresseer mooi op de borden.

Banaan op z'n exotisch is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Exotisch fruitsorbetijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept