Pruimen met Ricotta en ijs

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Roer de ricotta, suiker, likeur en helft van de koekkruimels door elkaar.
  • 3 Halveer de pruimen en verwijder de pit. Leg de pruimen op de bolle kant in de ovenschaal. Verdeel de ricotta over de pruimen en strooi de resterende koekkruimels erover.
  • 4 Bereiden
  • 5 Verwarm de oven voor op 225 °C. Zet de ovenschaal op het rooster in het midden van de oven en bak de pruimen in ca. 20 min. goudbruin. Verdeel de pruimen over 4 bordjes en schep een bol ijs ernaast.

Pruimen met Ricotta en ijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept