IJS MET BANAAN EN NOTENCRUMBLE

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 VERWARM DE OVEN VOOR OP 180°C SPREID DE NOTEN UIT OP EEN BAKPLAAT EN ZET 10MIN IN DE OVEN.BEBOTER EEN VEL BAKPAPIER EN LEG ZE EROP.VERWARM ONDERTUSSEN DE SUIKER IN EEN PANNETJE TOT EEN GOUDBRUINE KARAMEL.GIET OVER DE NOTEN EN LAAT AFKOELEN.MAAL DE HELFT VAN DE KARAMELNOTEN HEEL FIJN IN DE BLENDER.BREEK DE ANDERE HELFT MET DE DEEGROLLER IN GROVERE STUKJES.VERWARM ALLE INGREDIENTEN VOOR DE CHOCOLADESAUS.SNIJ DE BANANEN IN PLAKJES.VERDEEL DE HELFT VAN DE GEBROKEN KARAMELNOOTJES OVER 6 GLAZEN EN BEDEK MET PLAKJES BANAAN.SCHEP ER EEN BOLLETJE IJS BIJ EN OVERGIET MET CHOCOLADESAUS.LEG ER WEER BANAAN OP EN BESTROOI MET DE GEMALEN NOOTJES EN DE RESTERENDE STUKJES.

IJS MET BANAAN EN NOTENCRUMBLE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Zalm uit de oven met ham-notencrumble
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar met notencrumble
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met notencrumble
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept