Zoek
Warme appel-peer dessert met speculoos
1
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 Lotus speculoos
speculoosijs
1 appel
1 peer
1 el bruine suiker
kaneelpoeder
boter
Bereiding
1
Schil de appel en de peer en snij het in kleine stukjes
2
Stoof ze met een weinig water, 1 el bruine suiker en een snuifje kaneel
3
Plet ondertussen de speculoos fijn
4
Doe in een vuurvaste schaal een laagje fruit en daarboven een laagje speculoos. Dit herhaal je
5
Op het laatste laagje speculoos leg je een paar klontjes boter
6
Zet de schaal onder de grill en laat de boter smelten en grillen (opgelet dat je lekkernij niet verbrandt)
7
Serveer met een bolletje speculoosroomijs
Warme appel-peer dessert met speculoos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept