Warme appel-peer dessert met speculoos

1
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appel en de peer en snij het in kleine stukjes
  • 2 Stoof ze met een weinig water, 1 el bruine suiker en een snuifje kaneel
  • 3 Plet ondertussen de speculoos fijn
  • 4 Doe in een vuurvaste schaal een laagje fruit en daarboven een laagje speculoos. Dit herhaal je
  • 5 Op het laatste laagje speculoos leg je een paar klontjes boter
  • 6 Zet de schaal onder de grill en laat de boter smelten en grillen (opgelet dat je lekkernij niet verbrandt)
  • 7 Serveer met een bolletje speculoosroomijs

Warme appel-peer dessert met speculoos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept