Appel met Fruitijs

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een mengsel van het vanille-ijs, geplette banaan en verkruimelde koek en plaats deze weer in de diepvries.
  • 2 Haal het klokhuis uit de ongeschilde appels en snij deze dan in plakken van ongeveer 1 cm dik.
  • 3 Voorzie 2 plakjes per persoon.
  • 4 De appelschijfjes lichtjes inoliën en op de grill langs beide zijden kort grillen.
  • 5 Neem een dessertbordje en leg dan het eerste schijfje appel mooi in het midden van het bord.
  • 6 Schep daarop een mooie bol van het ijs.
  • 7 Daarop het tweede schijfje appel zodat je een torentje krijgt.
  • 8 Bovenop het torentje een fris takje munt leggen.
  • 9 Eventueel nog afwerken met wat verse frambozen en/of aardbeien

Appel met Fruitijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Turks Fruitijs Met Warme Witte Chocolade
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept