Zoek
Rabarberchutney
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg rabarber
3 rode uien
2 elp olie
250 gr suiker
1 citroen(raspschil)
1 kruidnagel
2 tlp mosterdpoeder
2 tlp fijngeraspte gember
1/2 tlp zout
Bereiding
1
Alles kuisen,en klaarzetten.
2
Verwarm de olie voeg ui en suiker bij laat karameliseren .
3
Voeg dan de rest van de benodigdheden toe en roer 5 min op zacht vuur.
4
Smakelijk
Rabarberchutney is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rabarberchutney
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Rabarberchutney
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Rabarberchutney
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rabarberchutney
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Rabarberchutney
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Rabarberchutney
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept