Perziken in crème de cassis met frambozen

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de vanilleroom:
  • 2 250 ml dikke room (of half mascarpone en slagroom)1 vanillestokje
  • 3 Perziken ontvellen.
  • 4 Verwijder de pitjes en eventuele harde randjes.Snij de perziken in kwarten en marineer de perziken een paar uur in crème de cassis (zwarte bessen likeur).
  • 5 Klop van de mascarpone en de slagroom een dikke room waaraan je wat schraapsel uit een doorgesneden vanillestokje toegevoegt. (geen suiker!)
  • 6 Doe de perziken in een mooie glazen. Garneer met de frambozen en de vanilleroom.
  • 7 Heerlijk met de vanilleroom, maar ook lekker met een bolletje citroensorbet.

Perziken in crème de cassis met frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept