yoghurt ijs

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Doe de yoghurt in een neteldoek en hang hem 's nachts in een zeef in de koelkast.
  • 2
    - Knijp goed uit. Breng ondertussen de melk aan de kook met de suiker, melkpoeder en het schraapsel van de vanillestok.
  • 3
    - Laat afkoelen en meng met de uitgelekte yoghurt. Draai af in de ijsmachine.
  • 4
    - Serveer met granaatappelpitjes, framboos, pistache en een lepel siroop.

yoghurt ijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept