1 Een heel makkelijk en lekker recept voor romige perentaartjes van bladerdeeg.Gewoon lekker voor bij de koffie of thee of als dessert met nog wat vers fruit erbij.De combinatie van de zoete peer met de walnoot is echt ontzettend lekker!
2 Verwarm de oven voor op 200 graden. Begin dan met het snijden van de walnoten in kleine stukjes. Snijd daarna ook de peer in dunne plakjes.
3 Meng vervolgens de slagroom met het ei en roer deze goed door. Leg daarna de plakjes bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de gehakte walnoten over de 4 bladerdeegvelletjes. Leg de plakjes peer hier bovenop. Vouw de randjes van het bladerdeeg omhoog.
4 Giet daarna het slagroom mengsel over de 4 taartjes. Eventueel kan je nog wat basterdsuiker over de taartjes strooien. De taartjes kunnen daarna voor 20-25 minuten de oven in.
Romige Perentaartjes lekker bij koffie of thee. is een recept van Solo Open Kitchen