druiven cake

4
85 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 graden C. Klop de boter met suiker luchtig. Klop in een kommetje de eieren los.
  • 2 Voeg al kloppend beetje bij beetje de eieren toe. Mix het zelfrijzend bakmeel met zout erdoor tot een glad beslag.
  • 3 Schep de druiven erdoor.
  • 4 Doe de helft van het deeg in een andere kom en roer de cacao erdoor.
  • 5 Schep het beslag in een ingevette cakevorm van 24 cm en schep daarop het beslag met de cacao.
  • 6 Bak de cake in 55 minuten gaar in het midden van de oven.
  • 7 Haal de cake uit de vorm en laat hem op een rooster afkoelen.
  • 8 smakelijk :D

druiven cake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept