Hangop met honingmango

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel een schone theedoek onder de kraan en wring hem uit. Leg de theedoek in een zeef en zet deze op een kom of pan. Schenk er de yoghurt in. Dek af en laat 12 uur uitlekken in de koelkast. Snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes van 2 cm. Meng met de honing en schep 3/4 van het fruit door de hangop. Garneer met de pistachenoten en de rest van de mango.

Hangop met honingmango is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hangop met sesamkaramel en peer
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Hangop, muesli en appelchips
15 min
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept