Goddelijke ( en simpele) kersencrumble

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Vet een ovenschaal in met boter en verdeel het vlaaifruit over de bodem.
  • 3 Vermaal de pecannoten tot kruimels en meng met de suiker.
  • 4 Kneed met je handen de bloem door de boter en meng daarna de noten en suiker er door heen tot een kruimeldeeg. Verdeel het deeg over het vlaaifruit en bak 30 minuten in de oven.
  • 5 Roer ondertussen de mascarpone los met de poedersuiker.
  • 6 Laat de crumble iets afkoelen, snijd in 6 stukken en serveer met een lepel mascarpone.

Goddelijke ( en simpele) kersencrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kersencrumble
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Goddelijke Italiaanse ovenkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Super Simpele Goddelijke dipped bananen op een
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Goddelijke no-bake aardbeien taart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Goddelijke Pasta Al Forno ( Uit de oven)
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept