Yoghurtijs met warme walnoten- honing-druivensaus

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De combinatie van de warme saus bij koud ijs is heel lekker. Geen tijd om alles vers te maken? Dan gebruik je gewoon kant-en-klare yoghurtijs.
  • 2 Klop de slagroom in een kom stijf.
  • 3 Meng er de suiker en yoghurt door.
  • 4 Schep het yoghurtmengsel in een kleine cakevorm of diepvriesdoos (circa één liter inhoud).
  • 5 Dek het yoghurtmengsel af met een deksel of plasticfolie en laat het geheel in circa zes uur in de vriezer bevriezen.
  • 6 Neem het ijs circa tien minuten voor serveren uit de vriezer.
  • 7 Verwarm vlak voor het opdienen in een steelpannetje de honing samen met de druiven en walnoten circa twee minuten op een laag vuur.
  • 8 Houd de onderkant van de vorm kort in heet water en keer het ijs op een schaal.
  • 9 Snijd het ijs in plakken en verdeel het over bordjes.1
  • 0 Schenk de warme druivensaus eromheen.

Yoghurtijs met warme walnoten- honing-druivensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met champignon-druivensaus
0 min
Bekijk recept
Scholrolletjes met appel en druivensaus
0 min
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk met druivensaus
0 min
Bekijk recept

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept