1 Dit toetje is simpel maar erg lekker. Ik vries wel eens cake in als ik te veel heb gemaakt, die plakken zijn dan ideaal om bijvoorbeeld in trifles te verwerken. Je kunt ook cake uit de supermarkt gebruiken. Het zure van de yoghurt combineert perfect met het zoete van de cake en mango.
2 Snijd de randen van de cake af (als de cake zelfgebakken is, is de korst vaak hard) en verkruimel de plakken. Verdeel ze over twee glazen
3 Schil de mango en snijd het vruchtvlees eraf. Knijp alles wat nog rondom de pit zit uit in een bakje. Gebruik het sap dat je nu hebt om over de cakekruimels te verdelen.
4 Snijd de helft van het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes. Verdeel over de twee cakebodems.
5 Verdeel de Griekse yoghurt over de mangostukjes.
6 Snijd de overige mango in kleine stukjes of plakken en verdeel over de yoghurt. Zet in de koelkast tot je hem serveert.