Bastogne kersen roomtoetje

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Super makkelijk om te maken en o zo lekker! Laat je gasten raden welk bekend koekje er in zit.
  • 2 Voeg een handje suiker aan de slagroom toe en klop de slagroom stijf. Meng de kwark er doorheen. Meng de uitgelekte kersen door het mengsel en voeg ook een scheutje sap toe.
  • 3 Verkruimel de Bastognekoeken door ze in een theedoek te wikkelen en vervolgens plat te slaan. Ook goed tegen opgekropte agressie.
  • 4 Roer de koekkruimels door het slagroommengsel.
  • 5 Serveertips
  • 6 Na een dagje in de koelkast nog lekkerder! Voeg dan nog een paar verse stukjes Bastogne toe, zodat je ook nog een bite hebt.

Bastogne kersen roomtoetje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-roomtoetje met abrikoos
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomtoetje met gember en perzik
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Magnetron: Bananen-Roomtoetje
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Romig bastogne dessert
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Verslavend lekkere Oreo en / of Bastogne Truffels
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bastogne pannacotta
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete tomatensoep met bastognekoek van Wendy Dekker
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept