Super Zomers Amuse van meloen en tomaat.

8
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de watermeloen in blokjes van circa 2,5 á 3 cm groot. Snij de Honingtomaten® doormidden. Meng de balsamicoazijn en de olijfolie met een garde.
  • 2 Rijg aan elke cocktailprikker een blokje watermeloen en een halve Honingtomaat® met de gesneden zijde naar boven. Zet alle amuses op een serveerschaal en sprenkel de vinaigrette over de amuses. Strooi de kleine basilicumbladeren en eventueel een klein snufje zout over de amuses voordat je deze zomerse hapjes serveert.
  • 3 BRON Honingyomaten

Super Zomers Amuse van meloen en tomaat. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept