Zijdezachte kersen-room gelei

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zijdezacht en ongehoord lekker, dit elegante recept is na de eerste hap ieders favoriet!
  • 2 Laat de gelatine weken in 100 ml koud water.Voeg 50 gr suiker in de room, roer tot de suiker opgelost is
  • 3 Voeg 30 gr suiker in het kersensap (als die niet zoet genoeg is), laat die weken.De helft van de geweekte gelatine tot kookpunt brengen (niet koken!)
  • 4 Voeg de gelatine in de room toe, meng.Vul een glas tot de helft
  • 5 Breng de rest van de gelatine tot kookpunt (niet koken!). Meng ze met het kersensap.
  • 6 Vul het glas met het kersensap vol. Zet in de koelkast voor 3-4 uur.Versier met kersen en munt.
  • 7 TIP Ook lekker met frambozen of aardbeien sap of compote
  • 8 BRON Beste recepten

Zijdezachte kersen-room gelei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept

Zijdezachte chocoladetaart met honing-pecannoten
140 min-
Bekijk recept
Astridjes
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Cannelloni met zoete ricottavulling en chocoladesaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
KIPFILET MET DRAGONSAUS EN GEVULDE UIEN
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept