Bosvruchtencompote met mascarpone

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de suiker met het citroensap en een eetlepel margarine in een pannetje aan de kook en laat het lichtjes karamelliseren. Blus de karamel voorzichtig met de likeur, roer het mengsel af en toe om en laat het tot de helft inkoken . Doe nu de vruchten erbij en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes stoven. Zet de compote vervolgens opzij om af te koelen.
  • 2 Verdeel de bosvruchtencompote over de kommetjes en schep er een royale lepel mascarpone bij.

Bosvruchtencompote met mascarpone is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Havermoutpap met roodfruit-compote
20 min-
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Hüttenkäse met bosvruchtensaus
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchtencompote met mascarpone
0 min
Bekijk recept