Bruschetta met aardbeien

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Doe de rode wijn samen met de balsamicoazijn in een pannetje en breng langzaam aan de kook. Laat de saus rustig inkoken tot een niet te dikke stroop. Proef en voeg eventueel nog bruine suiker toe. Schep vervolgens de aardbeien door de stroop en laat ze marineren.
  • 3 Snijd de ciabatta in schuine sneetjes en besmeer ze met de margarine. Bak ze in 4 minuten krokant in de oven.
  • 4 Beleg de ciabattasneetjes met de aardbeien en strooi er wat gehakte verse basilicum over.

Bruschetta met aardbeien is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept