IJshoorntjes gevuld met yoghurt en fruit

2
5 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een zomers, gezond voorproefje, dat ook nog eens lekker slank is en in een wip gemaakt.
  • 2 Maak nu zelf je eigen toetje: een gevuld ijshoorntje met yoghurt en vers fruit.
  • 3 Vul elk ijshoorntje met een eetlepel yoghurt, dan wat fruit, weer een eetlepel yoghurt, fruit en ga zo door totdat het ijshoorntje helemaal gevuld is.
  • 4 Zet de gevulde ijshoorntjes rechtop in de vriezer. Zet de ijshoorntjes bijvoorbeeld in een bakje/glaasje zodat ze rechtop blijven staan.
  • 5 Zet de hoorntjes minimaal een uur in de vriezer totdat de yoghurt bijna gaat bevriezen.
  • 6 Maak het geheel eventueel af met wat fijngehakte nootjes.
  • 7 Bron: Be Deliciously Healthy / Vriendin .nl

IJshoorntjes gevuld met yoghurt en fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verrassingshoorntjes met frambozen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Hoorntjes met een gezicht
Nagerecht
Bekijk recept
Mango dessert
Bekijk recept
Feestelijke IJshoorntjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept