Kir 'speciaal' met slagroomijs

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en droog de sinaasappel. Rasp de schil op een fijne rasp boven een grote schaal.
  • 2 Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Meng ze met de geraspte schilletjes, de blauwe bessen en de crème de cassis.
  • 3 Verdeel de sinaasappel-bessensalade over 4 hoge champagneglazen en zet ze op 4 bordjes.
  • 4 Schep in elk glas een bolletje ijs, schenk de champagne erover en leg de koekjes erbij.

Kir 'speciaal' met slagroomijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept

Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept
Kir framboise
5 min
Bekijk recept
Kir Royal sorbet
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Cocktail Kir Royal
5 min
Bekijk recept