2 Rasp de schil van de sinaasappel. Meng de sinaasappelschil met de suiker en kaneel. Snij elke plak bladerdeeg in 4 gelijke stukken. Verdeel de plakken deeg over alle holtes van de muffinvorm. Klop het ei los en bestrijk elk deegbakje met wat ei. Bestrooi met de sinaasappel-kaneelsuiker. Bak de gebakjes in ong. 20 min. goudbruin en knapperig in de oven. Laat in de vorm afkoelen.
3 Schil ondertussen de peer, halveer ze en verwijder het klokhuis. Snij de peer en vijg in stukjes. Halveer de druiven. Meng het fruit in een kom en pers er wat sinaasappelsap over uit. Voeg de blauwe bessen toe. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
4 Leg de gebakjes op een schaal. Schep in elk schuitje een lepel fruit en een minibolletje ijs. Bestrooi met poedersuiker.
Kaneelgebakjes met fruitsla en yoghurtijs is een recept van Solo Open Kitchen