1 Schil 1 sinaasappel, verdeel in partjes, snij die in stukjes en vang het sap op. Pers de andere sinaasappel uit. Schil de kiwi, snij in 6 partjes en snij die in vier. Meng het gesneden fruit met 100 g frambozen, de blauwe bessen en het sinaasappelsap.
2 Pureer 200 g frambozen met een keukenrobot of staafmixer of wrijf ze door een zeef. Roer er 2 eetlepels frambozenconfituur door.
3 Besmeer 2 sneden cake met de rest van de confituur. Leg de andere sneden cake erop. Snij de cakesandwiches elk in 8 stukken. Leg ze onderin 4 brede glazen, bedruppel met de frambozensiroop en schep het gemengde fruit met sap erop. Zet de glazen en de saus tot gebruik in de koelkast.
4 Schep in elk glas 2 bollen ijs. Verdeel de frambozensaus erover. Steek in elke bol een koekje.
IJstrifle met vers fruit en frambozensaus is een recept van Solo Open Kitchen