Melon au Pineau

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de meloen na ontdaan van schil en pitten in partjes van ongeveer 5mm dik.
  • 2 Neem een goeie koekenpan en smelt de boter.
  • 3 Bak de partjes (ong.3/pers) langs weerszijden aan en bestrooi dan met de kristalsuiker.
  • 4 Laat even karamelliseren.
  • 5 Verwijder de partjes en hou warm.
  • 6 Giet de Pineau de Charente in de pan en laat even inkoken.
  • 7 Neem en dessertbord, schik 1 bol vanille-ijs in het midden. Schik de partjes rond de bol ijs, drapeer de Pineau over de partjes en werk af met een muntblaadje.
  • 8 Bon appétit à la Farnçais.

Melon au Pineau is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompadour
10 min Snack
Bekijk recept
Gegrilde ananas met papaja en mascarpone
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Mangotempura met limoensabayon
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Chicken Melon Salad
0 min
Bekijk recept
Melon Legume
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Soupe De Melon Aux Epices
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Melon 45er
0-10 min -
Bekijk recept