1 Bananen, dipped in chocolade, op een stokje. Goddelijk!
2 Pel de bananen en snijd ze eventueel een beetje bij. Steek de stokjes erin en leg ze op een met bakpapier beklede plaat of schaal. Een siliconen bakmatje kan ook. Dek ze af met vershoudfolie en zet in de vriezer.
3 Haal de bananen eruit als ze hard geworden zijn (duurt meestal een halfuurtje of minder). Smelt de chocolade tot een zacht geheel en roer goed door.
4 Dip de bananen in de warme chocolade en laat het teveel aan chocolade eraf druipen. Rol ze in de gehakte pindanoten of andere gehakte nootjes en leg ze terug op het bakpapier. Koel in de koelkast, tenminste een paar uur. En dan… genieten maar!
5 Serveer als dessert met een bolletje ijs.
6 Tip Dit recept als kinderversie. Dip in Chocoladebolletjes met een vrolijk gekleurd knapperig suikerlaagje. Heel lekker en feestelijk. Van De Oetker
7 Bron Culy .nl recept naar eigen iets gewijzigd
Super Simpele Goddelijke dipped bananen op een is een recept van Solo Open Kitchen