kersenkoek uit de oven

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 zeef de bloem boven een kom .Voeg het ei toe en giet er de melk in een dun straaltje bij. terwijl je met een garde klopt. ga door met kloppen tot je glad deeg hebt. roer de suiker erdoor
  • 2 doe de olie in een vierkant. laag bakblik van 15x15 en zet dat 2-3 minuten in een op 220 graden celsius voorverwarmde oven of tot het heet is
  • 3 haal het blik uit de oven . verdeel de kersen over de bodem en giet het beslag erover . zethet blik 20-25 minuten in de oven tot de koek gerezen en goudbruin is. snijd de koek in kleine stukjes

kersenkoek uit de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Franse kersenkoek met kwarkroom
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Warme kersenkoek
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept